Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 26 april 2010

USA:s lumpanjon är Saudiarabien.


CIA:s hemliga krig har gått på TV4 Fakta. Man kan om man vill bli kund på TV4 Anytime och se de tre avsnitten igen.

Själv vill jag hellre ha dem på DVD, men den möjligheten gavs inte.

Förbannat bra filmer.  Helt sjukt hur FBI och CIA klantar till det. Det är inte alls svårt att förstå varför världen ser ut som den gör efter att ha sett dokumentärerna. Allt handlar om en enda sak: OLJAN, därefter makten.

George Bush köpte oljefält, sonen likaså. Båda har blivit  mångmiljonärer på oljan. Saudiarabiens kungafamilj klappas ständigt på huvudet och tacka för det, familjen pröjsar en miljon dollar enbart om någon höjdare i USA håller tal och i talet berättar hur bra det är med Saudiarabiens kungafamilj.

Jag har ofta tänkt på hur det kom sig att JF Kennedy blev skjuten och även hans bror. Kan det ha haft att göra med att de ville avsluta kriget i Vietnam? Tänk hur många miljarder som vapenlobbyn hade missat då!

Jag hittade en sida med roliga citat som hoppat likt grodor ur George Bush Jr:s mun och här är ett av dem:
Hur vi vet att Bin Laden står bakom det? Eftersom vi har utbildat honom att utföra sådana terrordåd så klart! Vem utom CIA skulle kunna komma på en så storslagen operation?

Efter att jag sett filmerna förstår jag hur sant uttalandet är!

Jag är övertygad om att med fler kvinnor på de högsta posterna inom FBI och CIA kommer det bli mycket vettigare. Nu är det bara gubbs som pinkar in sina revir.

USA:s hela politiska sfär verkar vara korrupt från början till slut. Om någon från TV4 läser det här så fixa så att jag får köpa DVD filmerna på serien. Det gör jag på studs!

Ramona

Här kan du köpa Glenn Forrestgates bok När mardrömmen blev sann. Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på

Inga kommentarer: