Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 3 september 2010

Fastighetsskatten är en orättvis skatt! Iskall hämnd bygger på en verklig historia.


När fastighetsskatten kom upp första gången inom den politiska sfären och Göran Hägglund tog upp detta, skickade jag honom "Iskall hämd".

I ett mejl fick jag ett tack och Göran tyckte att den var mycket bra.

Iskall hämnd bygger på verklighet från min egen familj. Det var inte förrän på 1990-talet som jag kom i kontakt med hur vansinnigt och orättvist fastighetsskatten slog. Nu är den bättre, men det borde vara som i Tyskland. Där betalar du inte en spänn för ditt hus däremot en avgift för tomten. Och den avgiften är inte i närheten av våra fastighetsskatter.

Vari ligger rättvisan i att grannen säljer sitt hus och du som bott i ditt sedan 40 -50 år ska straffas för att grannen fick miljoner. Du kan inte betala dina räkningar med tegelpannor! Nä, väck med den jävla orättvisa skatten!
Ramona

P.s YES nu ligger Mord under Tjörn Runt på 9:e plats på topplistan, som mest utlånade e-bok. Miljoners tack till alla Er som hjälpt mig dit! D.s

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!


Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris

Bokia

Bokus

CDON


Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.

Adlibris

Bokia

Bokus

CDON

2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

Ramona!
Som vanligt håller jag med Dig! Och jag är enormt glad över att jag numera bor i en lägenhet.
Tufft att Du skickade "Iskall hämnd" till Göran Hägglund. Jag försökte sälja med debutbok "Blondie" till honom. Men han nekade. Tror att han är lika snål som osympatisk. Vill inte uttala mig om hans kompetens, men jag är tveksam även till den.
Din kompetens däremot hyser jag inga tvivel om!
Kramis!
Biba

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta,

Då var inte Göran Hägglund partiledare och han fick den som en present, eftersom KD var partiet som tog upp just fastighetsskatten. Därför fick jag personligen ett mejl från Göran, vilket man högst troligt inte skulle få idag.

Självklart borde samtliga partiers medlemmar i stället för att köpa sina "partiledares" humbugböcker, köpa böcker som är skrivna av verkliga människor. Din bok" Blondie" vore ett lyft för varje hjärna som är inställd på politik.

Kramar
Ramona