Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 2 september 2010

Fredrik Reinfeldt och Alliansen får inte sista dansen...


Jobbpolitik, jobbpolitik, ja, ja jag fattar... men är det meningen att sjuka och gamla ska krypa till "jobbet" och "arbeta" en timma, även om det tar fyra timmar att ta sig till den efterlängtade arbetsplatsen?


I Alliansens politik finns inte plats för empati och det är farligt. Rent av livsfarligt har det visat sig. Flera har tagit livet av sig efter att de blivit utförsäkrade från FK.

Var går gränsen för inhuman jobbpolitik? Det verkar som om Fredrik, Borg, Maud, Hägglund och Björklund i stället för sina hjärtan satt dit en plånbok.

När du är ung eller äldre och frisk är det aldrig svårt att arbeta. Det är snarare svårt att låta bli. Men om du är sjuk, oavsett vilken sjukdom du än har, blir det svårare att arbeta. Med vissa sjukdomar är det inte ens möjligt att arbeta. Allt detta vet normalbegåvade och empatiska människor, men inte Alliansen och därmed sitter FK:s tjänstemän i en rävsax. De måste följa reglerna annars kan de själva riskera att mista sina jobb.

Men det finns alltid de som är ansvariga, de har alltid höga löner och de sitter alltid skyddade, men vet du vad? Det kommer en dag när dessa personer blir gamla, sjuka och då får vi hoppas att de glöms bort när de ligger och kissar ner sig i sängen, att de inte får mat när de är hungriga, att ingen kommer och hälsar på dem, att de inte kan unna sig ett enda jävla dugg. INTE ENS EN JÄVLA KOPP KAFFE!

Maud Olofsson pladdrar om att en "bit" av Vattenfall ska säljas, glöm det Maud, här säljs inte en millimeter av Vattenfall. Alla behöver el, och du kan se dig om efter nytt jobb efter valet. Du, Gudrun och Mona kan gå hand i hand och ställa er i kö på Arbetsförmedlingen. Vilka som vill ha er? Hahahaha...

Fredrik Reinfeldt och Alliansen får inte sista dansen... de ska inte ens ha chansen!
Ramona

P.s YES nu ligger Mord under Tjörn Runt på 9:e plats på topplistan, som mest utlånade e-bok. Miljoners tack till alla Er som hjälpt mig dit! D.s

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!


Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris

Bokia

Bokus

CDON


Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.

Adlibris

Bokia

Bokus

CDON

2 kommentarer:

lenas viktigheter och oviktigheter sa...

Bra inlägg och väl rutet!

Hoppas många läser och förstår.

Ramona Fransson sa...

Orkestern har packat ihop och gått hem...

Ja, det ska väl inte krävas alltför mycket intelligens...