Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 13 oktober 2010

Gör DN (Bonniers) smygreklam i TV4 (Bonniers)?

I TV4:s Kvällsöppet var den sista akten en ren och skär Stockholms angelägenhet.

I DN (ägd av Bonniers) hade det publicerats en artikel om heminredning, och enligt Lennart Ekdals fråga på TV4 (ägd av Bonniers): har denna artikel skapat ett folkligt raseri, ungefär så tror jag Lennart Ekdal uttryckte sig.

Får jag komma med en skarp rättelse: Om det var uppståndelse, var den definitivt inte folklig, möjligen stockholmlig, för allvarligt talat hur många läser DN utanför Stockholm?

I Kiruna, Göteborg och Malmö satt nog en en stor del av befolkningen, om de nu tittade på Kvällsöppet, och undrade vad i helvete snackar Lennart Ekdal om?

Heminredning är möjligen snart lika ute som kokböcker. Det räcker med alla "tips" som väldigt få orkar ta till sig. Vem fan har råd att byta ut sitt kök en gång i halvåret? Eller koka ihop tre rätters middagar en gång varje vecka? Men kanske är det ett sätt för många att drömma sig bort. Men jag kastar inte ut ett öre på heminredningstidningar eller kokböcker, jag lägger pengarna på familjen och då menar jag inte familjen Bonnier, utan vår familj.

Jag vill se program som angår hela Sverige, inte några hundratusen krakar som råkar sitta med trycksvärta från DN till morgonkaffet.

Ramona

anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

4 kommentarer:

Blondies blogg sa...

God morgon mitt hjärta!
Håller fullkomligt med Dig om Boström - och jag tror inte att han samlar några poäng på sina krokodiltårar. Han är varken lyckad som politiker, advokat eller författare. Du skriver bättre och skulle säkert göra succé även inom politiken och juridiken. Fortfarande tycker jag att sådana som Du behövs inom dessa områden.
Blev nyfiken på vad som upprörde Dig om DN. Hoppas att jag får möjlighet att kolla på Play i dag.
I vårt hem har DN en given plats vid frukostbordet. Och "gubben" blir fullkomligt galen om utköringen av den inte funkar. Han är "tidningsbög". Personligen tycker jag att det går lika bra att läsa tidningarna på nätet. Och tack vare Din blogg blir jag uppdaterad på väsentligheterna i tillvaron.
Ha en fin dag!
Biba

Ramona Fransson sa...

Det handlade om en artikel om "Heminredning". Och hur många i Sverige läser DN, förutom stockholmare. Inte särskilt många.

Och heminredningsartiklar och bråk om desamma är nog ett rikemansproblem i just Stockholm.

Kramar

Anonym sa...

Jag läste artikeln på nätet och också kommentarerna. Många skrattade också. Ibland kan det bli för mycket.
Ex.: Badrumsdörren är av genomskinligt glas. När någon går in i badrummet frostar sig glaset. Osv, osv.

Kul va!

Ramona Fransson sa...

Hej anonym,

tja, gillar man heminredning kan det säkert vara roligt och löjeväckande och med tanke på bostadsbristen, ungdomsarbetslöshetet, ungdomsdrogsproblemen, ungdomsbrottsligheten, så var det ett jätteviktigt ämne att ta upp. Eller hur? :))