Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 18 november 2010

Ramona Fransson Ö-känd författare! Tack Bengt "Baron"

Tack Bengt "Baron" som brukar skicka in kanonbra dikter till Fredagsgänget på Sveriges Radio Väst.

Nu har Bengt kläckt en helt underbar mening:

Ramona Fransson ökänd författare! Och den är ju hur bra som helst. Därför har jag nu lagt in den i rubriken på min blogg.

Bilden är från Skärhamn där Greger Thulin bor och i bakgrunden ser du kyrkan. Skärhamn är ingen stad, utan ett samhälle, och det största vi har här på vår vackra ö Tjörn.

Jag har en dröm och drömmen är att de som vill bygga lägenheter, bostadsrätter och hyresrätter, även radhus och villor på det som kallas Malagakajen i Skärhamn ska komma till skott.  Det finns en åldrande befolkning på Tjörn och de flesta vill bo kvar, men orkar inte med sina stora hus. Men på Tjörn finns det knappt några hyresrätter och inte heller bostadsrätter i närheten eller med utsikt över havet. På Malagakajen skulle detta bli verklighet. Dessutom skulle det bli fler invånare på Tjörn och det behövs fler kreativa företagare och arbetstillfällen om det ska finnas pengar till allt som behövs, och som ger en så fin vård, skola och omsorg som vi har idag!


Ramona

Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

1 kommentar:

Blondies blogg sa...

Hurra, hurra för Dig, Du ö-kända Vän!
Det kommer inte dröja innan Du ligger etta på e-bokslistan. Och Du är värd alla framgångar - och alla är värda att höra Dig läsa Dina spännande deckare.
När Du grejat så det finns någon fin lya på Tjörn att hyra eller köpa så är jag en seriös spekulant.
För mig som jobbar som personlig assistent är bedrägerierna inom denna sektor upprörande, och omoraliska. Jag har svårt att hitta ord. Förbannad både på dem som utför dessa - och på systemet som gör det möjligt.
Det är bra att Du rotar och rör om i dyngan!
Ha en trevlig helg!