Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 10 december 2010

Eva Cassidy påminner mig alltid om vad livet går ut på!

Eva Cassidy började sjunga redan som 10-åring och hade vad jag förstår kämpat och kämpat för att bli upptäckt. Hon föddes på Washington Hospital Center 1963 och växte upp i en förort med öknamnet " Bowie" och det var inte efter David Bowie, utan efter en kniv.

Och Eva Cassidy blev känd över hela världen, efter att ha avlidit i malignt melanom bara 33 år ung. Jag minns än i dag hur jag reagerade när jag hörde just den här låten första gången. "Over the Rainbow" och nackhåren reste sig. Då visste jag inte att Eva Cassidy var avliden.

Om livet verkligen varit rättvist skulle Eva Cassidy, med sin fantastiska begåvning och sin kampanda stått i strålkastarljuset tillsammans med andra av dagens stjärnor, men livet är inte rättvist. Även om du sliter aldrig så hårt i ditt liv finns det inget som säger att du blir belönad för ditt slit. Jag ser det mer som att spela på Lotto, har du tur så har du!

I vilket fall är jag glad att Eva Cassidys musik och sångröst hittade sina lyssnare inkluderat mig själv, även om jag hellre hade hyllat när hon var vid liv!

För mig går livet ut på att kämpa och det gör jag gärna, och jag förväntar mig inte succé enbart för att jag kämpar, utan ser det snarare som ett måste för att må bra, men jag tackar inte nej till succén när den kommer:))

Ramona

Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Böckerna finns också att ladda ner som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

Inga kommentarer: