Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 26 april 2011

Påskuppropet är inget som faller i glömska! Inbilla Er inte det!

Under decennier har svensk sjukvård försämrats. Färre vårdplatser, färre händer som tar hand om patienter och till på köpet skickas svårt sjuka människor att söka arbete!

Den nya lagen säger för att fortsätta vara sjukskriven ska du INTE klara av att arbeta alls.

Vilket i klartext betyder, att finns det ett arbete, vilket som helst och var som helst,ska du ta det! Och någonstans i Sverige finns det säkert ett arbete!

Om du t.ex. bor i Helsingborg, har dina barn och familj där, är frisk nog att packa papper två timmar om dagen, men arbetet du passar för är beläget i Haparande, är det bara att packa flyttkartongerna!

Alliansen, som likt alla politiska partier älskar maktens korridorer, bör snarast tänka om i sjukförsäkringsfrågorna. Det senaste utspelet är som att laga ett hål i en mur genom att stoppa in bomull!

Kanske hade Alliansen krasst räknat med att bara förlora 30 000 röster, alltså människor de skuffat undan med det nya sjuksystemet. Då har Alliansen räknat väldigt fel!

 Alliansen har glömt ett viktigt ord i sammanhanget! SOLIDARITET!

Vem som helst kan bli sjuk, råka ut för en olycka och hamna i den smeten som Alliansen rört ihop och vi är inte dummare än att vi begriper det. Jag tänker inte sitta och titta på när människor går under av korkade regler, vilka jag vet inte drabbar maktens politiker. Jag tänker sparka Reinfeldt och hans anhang i röven! Jag tolererar inte att Sverige, som kallar sig ett rikt land, trampar på de svaga och sjuka! Aldrig i helvete!

RamonaPs. Läs gärna recensionerna av mina deckare på Storytel. Lyssnarna är flitiga recensenter av böcker må jag säga:) Ds.

"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

1 kommentar:

Catrin, Borlänge sa...

Jag hjälper gärna till att sparka Reinfeldt & Co i röven!!
Maktmissbrukare som de är!!!
Undrar hur de skulle ställa sig om de själva hamnade bland sjukskrivna/arbetslösa och plötsligt blev utförsäkrade eller hamnade i Fas-3. Tror inte de skulle gilla det läget, som många i landet får göra nu.
Sparka på dem som redan har det svårt, både sjuka och ofrivilligt arbetslösa.
Och hålla på och flytta landet runt för att en i familjen ska ta ett jobb så kanske den andra partnern i familjen måste säga upp sig för att kunna flytta med och ungarna rycks upp från tryggheten.
Ja man kan ju undra vart vi är på väg!!
Det är helt idiotiskt helt enkelt! Läkarna som sjukskriver anses tydligen inte pålitliga enl regeringen, eftersom sjukintygen inte godtas. De blir ju hånade helt enkelt. Alla kan ju faktiskt bli sjuka eller må dåligt under period och det är ju svårt att sätta ett slutdatum på när man ska anses vara frisk. Man måste ju få tiden att må bra igen. Och slippa bli jagad av Fk eller Af. Och inte bli tvångsplacerad på ett arbete för att det ska se bra ut i statistiken
Förr sa de ju att det var så viktigt att man skulle trivas på sin arbetsplats för då presterade man ett bra jobb. Men det gäller tydligen inte längre!!!!
På nyheterna på tv var det faktiskt en coach på Af som sa att Fas-3 är nutidens slaveriarbete.Han var helt emot Fas-3.
Nej, jag hoppas verkligen att Reinfeldt & Co ryker vid nästa val, men jag hade helst velat skicka dem till Blåkulla redan vid Påsk, men då hade det blivit synd om häxorna där, haha....
Ha det gott♥