Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 10 oktober 2010

Vem på TV4 sporten är det som känner sig trampad på? Eller är det "klia min rygg" som är ute och leker?

Jag står som tredje flickan från vänster och är sju år.

Det var en annan tid och min kusin Oliver var några år yngre.

I bland blir jag jävligt trött på media. Kan förstå att Zlatan var på väg att spy över vissa journalister, för i alla dunkla rum finns det ett visst ljus, det gäller bara att leta efter ljuset och se varthän det leder.

Vissa journalister vill gärna "sätta dit" människor och då undrar jag varför. Vad är det för oförrätt som ska hämnas? På vilken tå trampade någon och nu ska det jävlar i min själ ges igen. "Jag är minsann journalist och på mina tår trampar inte en jävel" är det budskapet?

Det serveras matrester, inga fulla portioner och jag undrar varför? Vad ligger bakom hetsjakten mot Oliver? Finns det någon som känner sig trampad på tårna? Och i så fall vem är det som bedriver sin alldeles egna vendetta? Vad tror personen han/hon ska vinna på detta? Är det inte dags att denne lägger korten på bordet om det finns ett bord till hands?

Jag börjar bli jävligt trött på att en sportkanal, som i mina ögon serverar kall gammal skåpmat. Gräv lite djupare och det kanske dyker upp en riktig äkta knöl!

RamonaanomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

God morgon! Du var lika söt som sjuåring som Du är i vuxen ålder.
Tuvärr har jag inte hängt med i debatten om Oliver, men det finns alltid en massa murvlar som tror sig veta allt om alla. Och ibland blir man enormt trött på allt osakligt tyckande.
Ha en fin dag - och fortsätt att ge stöd till dem som står Dig nära!
Kram!
Biba

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta,

Oliver var redan som barn en av de fem pojkkusiner som jag släpade på bio, Borås djurpark med mera.

Jag blir så arg när jag ser hur de (vet ej hur många de är) försöker stjälpa honom. Det jag däremot vet är att TV4 sporten bara visar delar av fakta och inte ger tittarna helhetsbilden. Lortigt beteende!

Kram till dig!